Isabella har inget blod

Eller jo, men det är tydligen svårt att få ut. Hela familjen har varit dålig länge nu (ont i huvudet, hosta, kräkts) och det går tydligen runt någon slags ovanlig lunginflamation i Vellinge med de symptomen så Jag, Mamma, Pappa och Olivia (+ Rebecca som suport) åkte till vårdcentralen.


Först blev det stick i fingret men sjuksköterskan ville ha mer blod till ett annat test.


Stick i armväcket. Men hon hitta inte mina ådror i armväcken så hon fick typ chans-sticka och leta runt lite med nålen. Men kom inget blod ifrån något av armväcken.


Så det fick bli stick i handen, i den där feta blodådran man har där, ja ni vet. Då kom äntligen blodet haha. Min sköterska var förövrigt jätte duktig på att sticka, det gjorde inte ont i armväcken och inte heller i handen, vilken enligt många är smärtsam att sticka i.

Resultaten inväntas.

Concept art

Jag bara älskar dessa ruffa concept art till animerade filmer! De har så mycket känsla i sig.


Trassel(2010)


Modig(2012)


Lejonkungen(1994)

(Lejonkungen i mitt hjärta, den kommer nog alltid att vara en av mina favorit filmer.)

Branches bare like the trees in November

Tänkte kila in och köpa julklappar idag men med 4 grader Celsius och regn så kändes det inte så lockande så får handla imorgon istället. Har varit 3-7 grader ute och regn i ca 2 veckor nu, vilket är sjukt tråkigt och jag längtar ihjäl mig till snön! Synd bara att sydvästra Skåne alltid får snö sist i Sverige.Regnet bestämde sig för att ta en liten paus så jag kunde fota. Om det på riktigt fanns en vädergud skulle jag nog be till den varge dag.