Men Don't Cry?

Att inte få uttrycka sina känslor kan kväva dig.

Detta gäller för båda könen. Men i de flesta (om inte alla) kulturer är det mindre acceptabelt för en man att gråta. Även om män och kvinnor har samma behov av att uttrycka sina känslor.

 

Kom på att de senaste bilderna jag lagt upp har varit ganska gamla bilder så bestämde mig för att göra en bild idag! Och här är den. Är väldigt nöjd med konceptet.

 

Ska iväg och träna kl 7. Vad ska ni göra ikväll?


En snubbe

Idag har jag lyckats sova bort största delen av dagen fastän man har fått en extra timme idag haha. Sen har jag handlat mat med småsyrrorna och köpt godis till mig och husets alla invånare för det är min namnsdag (varje orsak måste utnyttjas).

 

Under en knapp timme trodde vi att vår internetrouter hade dött = kaos. Lite små roligt/läskigt hur beroende vi är.

(Bild gjord med promarkers och vit märkpenna, ganska gammal bild)

 


Bussen till Högskoleprovet

Ska till Sankt Petri skolan för att skriva högskoleprovet. Måste ta bussen kl 06:50 och kommer dit ca 45 min innan provet börjar, vilket är störigt tidigt men jag skulle få väldigt tajt med tid om jag tog nästa buss.

Något ännu mer irriterande är ju detta!Igår gav busschauffören av okänd anledning mig en barnbiljett fast jag bad om en vuxenbiljett. Sen kom kontrollanter på bussen och jag får böta 800kr. Fy fan, får se om det går att överklaga.

Och sen så har vi ju det här:
Politiskt förslag om nya busspriser i Skåne
I slutet av november 2011 tar regionfullmäktige i Region Skåne beslut om en generell prishöjning på 7% i Skåne och en mindre förändring av zonstrukturen. Priserna till Danmark blir oförändrade.


Tack för den politiker...

Det roliga var dock att när kontrollanterna gick på bussen var det en person som flydde från bussen och sprang därifrån xD


Dagens sammanfattning

Idag har jag pluggat lite och hämtat småtjejerna på dagis och Gladan/femårs (väldigt viktigt att säga Gladan och inte dagis...). Var tydligen en "kolla runt och fika dag" tänkt för föräldrarna eller dom som hämta i mitt fall så det blev lite äppelkaka och att se på olika teckningar och saker som Olivia gjort. Nu blir det förhoppningsvist pannkakor till middag! Nom, nom, nom.


Det här med hemligheter...

 

(Tillbaks efter en bloggpaus wohoo!)

Att behålla en hemlighet har aldrig varit svårt för mig. Om någon ber mig att inte säga något till någon så har jag i princip alltid hållt det löftet. Även fast det kan kännas som en gråsten i magen. Att jag är så pass lojal tror jag också gör att folk har lätt att anförtro saker till mig, vilket jag inte ser som något negativt. Men baksidan är ju gråstenarna. Idag fick jag en gråsten, den kommer att ligga kvar ett tag.