PowerPuff Pinglorna

 

Nostalgiiiiii!

Jag tyckte bäst om blomman för hon var så snäll och söt, ville alltid "vara" henne i filmerna. När man satt ett gäng småglin och tittade på film skulle ju alla "vara" någon i filmen och man fick inte vara två på en så det blev ofta fighter om det (Jag är han. Nej, jag är han! Näe, jag! Nej, jag! Nej, jag! Jag! Jag!!!).

 


Bubblan, Blomman och Buttran

 


Kukiel

I julas ville min 5-åriga lillasyster spela "The legend of Zelda: Skyward sword" och jag skulle hjälpa henne. Vilket innebär att jag översätter allt som det står att Tv-spels gubbarna säger och tar itu med monsterna som är för svåra/läskiga.

Hon går omkring i byn (Skyloft) och börjar prata med en liten söt flicka som säger....

- Hi, My name is Kukiel. And now i'm going to play with my special friend.

Börjar översätta och asgarva på samma gång. Och vid det här laget så har resten av de vuxna i familjen också samlats kring Tv:n och alla brister ut i skratt. Lillsyran tittar oförstående och fattar ingenting.

Fy, fy Nintendo xD

Kukiel


Fuck you Edward

Varför är du så kul att rita?

Är det för att jag blir lite småstolt när jag får honungsögon att se ganska naturliga ut? Eller för att hans messiga hår känns som en utmaning? Who knows.

Har inte sätt alla filmer som kommit ut och bara läst första boken för typ en livstid sedan. Men har ritat av Edward Cullen (inte RPatz) säkert 5 gånger snart, när jag blir färdig med denhär.

Damn I'm hooked!