Manga snubbe


En av mina gamla mangainspirerade bilder som jag har på datorn. Var inte alls aktiv igår då jag har en del prov och inlämningar idag så kommer inte vara aktiv idag heller. Så ni som väntar på svar på era kommentarer, håll ut! Ni kommer att få dem imorgon eller sent idag.

Have an awesome day!

En kärlekshistoriaTycker detta är en av de bästa scenerna i svensk filmhistoria! Och den är inspelad 1969... 1969, Året då mina föräldrar föddes!

Det är en riktigt sevärd tonårsfilm (lätt den sötaste som gjorts) som inte så många i min generation änns hört talats om. Visst den kan vara lite långsam vissa stunder (som många äldre filmer) men har en del sånna här sjukt bra scener samtidigt som den känns modern på något sätt, vilket gör den sevärd.

Mitt råd till er: Om ni inte har sätt filmen "En kärlekshistoria", se den!

Söta katter!

 

Jag vet att många av oss har en förkärlek till allt som har med katter att göra (me included). En riktigt duktig "digital söta katter målare" (awesome beskrivning^^) är Apofiss från deviantART! Det är han som har gjort de fina bilderna som ni ser.

 

Är sjukt hungrig! Ska gå och steka lite ägg till mig. Mumsfillibabba!

 


Träningsdag

 

Idag har jag börjat på jympapass med Emelie, vi togg dubbelpass så är rätt slut efter 2 timmars träning men det är en skön kännsla att börja träna igen!

 

Har fixat lite skol grejer, tittat lite på idol och nu ser jag på programmet "Sveriges historia" med lillebror, det är faktiskt riktigt interessant att så många random händelser har format det Sverige som vi lever i idag.

 


Gröna Ögon 2

 

Tjoho! nu kan jag scanna in bilder! De här är gjorda av mig med Promarkers. Har ingen fantasi alls idag så de får heta Gröna ögon 2.

 

 

Kikar du lite längre ner i bloggen så ser man verkligen skillnaden på denna bild som scannad vs tagen med en iPhone! (Behöver i och för sig inte så mycket IQ för att dra den slutsatsen).


Tatuera mig?

 

Om jag nån gång skulle tatuera mig så skulle jag tatuera "Non violence pistolen" mellan skulderbladen och den skulle ha storleken som en riktig pistol. Känns liksom som nånting med tillräklig tanke bakom sig så att man inte ångrar sig sedan.

Skulle du vilja tatuera dig eller har du tatuerat dig? I såfall vad?

Det är dags för...


Cupcakes!

 

Jag har en hög med nya recept som jag ska prova snart med. Men hittils är detta mitt favoritrecept! Har dock gjort några ändringar från orginalreceptet så dom har blivit ännu mera logiska/awesome att göra!

 

 


Copic - RapunzelYouTube är faktiskt en väldigt bra plats att hitta grymma markers målare som källa till inspiration. Hon som gör denna video kallas MissKerrieJ och är en 24 årig "art student" i USA.

Såg Trassel (Rapunzel) filmen på bio med lillasyster. Den var riktigt bra faktiskt (speciellt hästen! haha), tycker det är den bästa datoranimerade Disneyfilm efter Toy Story filmerna.Oljemålning


 

En oljemålning gjord av mig. Det ska föreställa hav och strand. Försökte förjäves att få min dator att hitta scannern, hade tänkt att lägga upp en ny teckning men det fick bli en bild på oljemålignen istället. Ska se om pappa kan hjälpa mig med det scannern när han kommer hem.


Golden

 

 

Denna underbara bild som påminner lite om en modern John Bauer i stilen är gjord av talangfulla Linda Bergkvist!

 

Har inte gjort mycket alls idag, pluggat och hämtat småsystrarna på dagis är en ganska bra sammanfattning. Ska se om jag ska börja gå på pass på gymmet med Emelie, blir kanske enklare att ta sig tiden att gå dit om man har bestämda tider för träningen. Vi får se. Det regnar idag också... Är riktigt trött på regnet, känns som det regnat varge dag i två månader nu.

 


CintiqDet skulle vara riktigt häftigt att ha en "Wacom Cintiq" En flyttbar ritskärm som också kan användas som datorskärm. Om man hade pengarna (host!) 30 000kr... Men man kan ju alltid drömma!

 

Det skulle gå mycket lättare och snabbare att få bra resultat. Men man klarar ju sig egentligen utmärkt med en vanlig ritplatta eller med vanligt papper och penna. Jag har inte provat en Cintiq. Men 30 000kr tycker jag inte verkar värt att lägga på den, om man inte använder den i ett professionellt jobb/arbete. Tror också att priset kommer att sjunka rejält om några år. Kan tänka mig att alla datorer/datorskärmar kommer att funka så här i framtiden!

 


Dags att börja träna

 

 

Har inte tränat seriöst på hela året (typ ½ gång i månaden). Har gått upp ca 5kg och det är inte muskler ska ni veta! Men idag ska jag börja ta min lillasyster till Funky Kids varje vecka och då kan jag träna under tiden, nu ska jag än en gång bli stammis på gymmet yaaay! Måste bara hitta min träningsväska, misstänker den ligger låååångt in i garderoben under trappen...

 

Pricken på i:et skulle ju vara om min önskan att sallad började smaka som cupcakes slog in... ;)


Lady Gaga och Mat Tina?

Mamma hade tagit pappa och småsyrrorna för att handla och kom hem med en Hänt Bild tidning, där såg jag bilden på hur Lady Gaga såg ut innan hon blev berömd och jag tänkte direkt... Mat Tina?!!

Men det bästa av allt var att jag hitta min kamera! (som såklart har legat 1m ifrån mig i vägghyllan... Typiskt mig haha). Så jag kunde jämföra närmare och visst är de lika?

Och tack för alla nya kommentarer! Vad glad jag blir^^ Ska svara på alla snart:)


Nala, Stop Biting Simba!
Såg den här och var bara tvungen att lägga ut den, så Söt! Bilden är tagen av Maskqueraide.

Älskade Lejonkungen när jag var liten (och nu också såklart^^). Det var den första filmen jag såg på bio, på förhandsvisningen till och med. Kommer ihåg att jag tyckte det var irriterande när farmor höll för mina ögon i Simbas och Scars epic slutstrid.

Hade också en period då jag bara tittade på Herkules filmen, hade Herkules McDonalds gosedjur och spelade Herkules dataspelet. Härliga tider!

Dom är de två Disneyfilmer jag gillar mest idag med. Ibland önskar man att man var liten igen! Men bara ibland.....

Insomnia

 


Kan inte sova. Sitter vid datorn och lyssnar på bla dessa två väldigt beroendeframkallade låtar från tyDi. Skumt att de inte är mer populära för soundet är ju rysligt bra! Eller vad tycker du?


Unfinished


Har hela datorn full av ofärdiga projekt... Den här har legat och (inte samlat damm men) tagit upp minne i över ett år. Blir sur på migsjälv för att jag inte har disiplinen för att orka göra dem färdiga. Det får bli ändring på det nu. Får inte börja på något nytt förrän jag gjort färdigt de gamla.

Dock så blir jag lite ledsen av att titta på den här bilden (hoppas den inte skrämmer bort nån)... Men har typ aldrig gjort/lyckats göra en "hemskt kännsloladdad bild" så tyckte det var dags för det.

Hoppas ni har en bra helg. Löve you all!

Doktor Glas


Detta stämmer verkligen! Hittade ingen bild på det här sitatet så jag kokade ihop den här bilden i Gimp.


Gröna Ögon


 

Bild gjord av mig med Promarkertuschpennor. Tog bilden med iPhonen så den blev rätt suddig, ska kanske prova att skanna in den senare istället så ser den bättre ut.


Har fixat Bloglovin. Jipppy Yaaay! Lägg gärna till mig om du har lust så lägger jag till dig också.

Följ min blogg med Bloglovin!

Välkommen till min nya blogg!

 

Jag hoppas att den ska kunna bli både läsvärd och sevärd och att jag inte råkar att glömma bort den!

Måste fixa och trixa en del med designen också, fylla i lite mer i bannern för den ser ganska tom ut...

 

Amen to that!